Yhteystiedot

Asiakaspalvelu auki 9-19

Yhteydenottolomake

Majoitus

Tarjoamme mm. mahdollisuuden yöpyä huikeissa puitteissa Lopen puhtaiden ja kirkasvetisten järvien rannoilla.

Vuokraus

Näe kauniit maisemat järveltä käsin SUP -lautaillen, pyöräillä vaihtelevissa harjumaastoissa. Pulahda uimaan mehevien löylyjen päätteeksi.

Kahvila

25.5 alkaen – 1.9. asti.

Metsä-Nummelan Tila

Y-tunnus: 1523621-9

Metsä-Nummelan taustalla häärää muutaman kilometrin päässä asuva Niskalan yrittäjäpariskunta. Tila on hankittu vuoden 2021 lokakuussa ja siitä lähtien pihapiiri on haluttu avata kaikille luonnossa liikkujille ja viihtyville. Vuoden 2023 keväällä se vihdoin toteutui.

Alueelle voi poiketa ulkoilemaan, yöpymään, kahvittelemaan, ostoksille tai ihan vaan hengähtämään. Alue tarjoaa mahdollisuuksia liikkumiseen joko jalkaisin tai pyöräillen ja vesille pääsee soutuveneellä, ilmatäytteisellä kajakilla tai SUP-laudalla. Tilalla tunnelma on pysähtynyt muutaman vuosikymmenen taa ja se on aistittavissa edelleen. Tuvan kalusteet ovat suurilta osin säilytetty ja samoilla paikoillaan kuin nelisen vuotta sitten, jolloin talo oli vielä asuttu. Pieniä kohennuksia on tilalla tehty, mutta kaikki on pyritty tekemään kierrättäen materiaaleja, joita on jo ollut olemassa ja löytynyt joko omista varastoista tai tilalta.

Kunnostustyöt jatkuvat vähitellen ja joka kesä tuonee tullessaan jotain uutta tilan tohinoihin. Vuodelle 2024 on luvassa mm. uutena kotimuseo, minikirjasto ja saunatupa.

Olemme auki!

Palvelemme 2024 kaudella keväästä syksyyn.