TENTSILE-TELTAT 1-3 hlö

Alk. 100€ / vrk / teltta

Metsäinen majasi rauhallisen Vähä-Malvan rannalla

Spider Tree Tent edustaa uutta puumajoitesukupolvea, jossa teemana on ilmavuus ja vahvempi leijun tuntu. Noin 1,5 metrin korkeudessa leijuva Spider Tent tarjoaa näkyvyyden kaikkialle, sillä Tentsilestä poiketen sen pohjarakennekin on verkkokangasta. Reilut säilytystilat kolmion kärjissä mahdollistavat tavaroiden säilömisen puuteltan sisällä ilman, että ne valuvat syliisi liikkuessasi teltan sisällä. Olosuhteista riippuen, voit pitää sadekankaan pingotettuna teltan päälle tai roikkumassa siististi sivussa avaten makuuhuoneesi ylle koko taivaan. Vastaavasti tuulisuojaa voidaan lisätä helposti omalla pohjan alle tulevalla kankaalla.

 

Teltan alla on puusta rakennettu kansi, joka muodostaa oivallisen säältä suojaavan oleskelutilan majoitteen alle.

Teltassa on kolme Hang Outdoors Gaiffa -alustaa eristyskerroksena. Muhkean ilmava alusta tarjoaa lisäeristyksen kylmempien öiden varalle.

Henkilömäärä ja maksimikuormitus

Majoite soveltuu 1-3 henkilölle. (Neljälle jos osa on lapsia). 

Maksimikuormitus on 400 kg.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja puumajoitteissa (rikkoutumisvaara).

vuorokausihintaan sisältyy:

  • puumajoite ja makuualustat kolmelle
  • telttasaunan käyttö
  • ladattava telttavalo
  • aamiainen 1-2 henkilölle

 

Sade itsessään ei ole este telttailukokemukselle. Kaikki telttamme ovat joko säänkestäviä tai suojattavissa sadesuojalla. Teltat eivät ole kosketuksissa märän maan kanssa, ne ovat joko terassien päällä, tai leijuvat puissa kiinni. Märällä kelillä on hyvä huomioida sään mukainen varustus / vaatetus, jotta saa lämmintä päälle tarvittaessa. Mikäli on luvattu koko vierailun ajaksi ukkosta, on viisasta vaihtaa vierailun ajankohtaa. Majoitteissa ei turvallisuussyistä suositella oleskelua ukonilmalla. Mikäli rajuilma yllättää vierailun aikana, voi hakeutua tilalla oleviin rakennuksiin suojaan, kunnes pahin myräkkä menee ohi.

Tarkistathan ensin myös roskapostikansion sähköpostista. Mikäli vahvistusviestiä ei ole saapunut, ole hyvä ja ota yhteyttä Metsä-Nummelan Tilalle numeroon 045 1246555.

Tarvitset yöpymistä varten oman makuupussin ja tyynyn. On hyvä ottaa korvatulpat ja unimaski, jos on herkkäuninen. Yö on varmasti rauhallinen, mutta lintujen konsertti ja valoisat kesäyöt saattavat herkimpien unta häiritä. Varavirtalähde ja latausjohto puhelimelle on hyvä olla mukana, jotta puhelin on käytettävissä hätätapausten varalta. Riittävästi lämmintä vaatetta, yöt voivat olla viileitä. Lopuksi vesipullo ja otsalamppu voivat olla tarpeen. Teltassa on retkivalaisin, mutta mikäli siitä loppuu akku, voi pitkoksilla olla vaarallista kävellä hämärässä ilman valoa.

Teltoilla on valmiina lähes kaikki mitä tarvitset. Omat pyyhkeet ja lämmintä vaatetta on hyvä varata mukaan. Teltat ovat rannassa ja järveltä päin mahdollisesti suuntaava tuuli voi lämpimänkin päivän jälkeen viilentää illaksi ilmaa.

Glamping teltoille pääsee. Punelialla sijaitsevien puumajoitteiden Kivi ja Tuohi läheisyydessä on paikoitusalue ja loppu matka n. 50m kuljetaan pitkospuita pitkin. Vähä-Malvalla sijaitseville puumajoitteille Naava ja Sammal kävellään tilan paikoitusalueelta ja matkaa on noin 300m.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu auki 9-19

Yhteydenottolomake

Muuta tarjolla tilalla

Olemme auki!

Palvelemme 2024 kaudella keväästä syksyyn.