Retrovaunu Tapsu

60€ / vrk

Tabbert, ystävien kesken Tapsu, on jo iäkäs pikkuvaunu ja raikas tuulahdus suoraan -70 luvulta. Se on läpikäynyt melkoisen kasvojen kohotuksen sisältä, mutta hyvin säilynyt ulkokuori on alkuperäinen. Sen raikas sisustus on omiaan piristämään mieltä heti sisään astuttaessa. Vaunu on sijoitettu pihan laitaan aivan omaan rauhaansa ja sen markiisin alta on mukava ottaa kesäpäivät vastaan retkituoleista käsin. Tapsu on sähköistetty, mutta turvallisuuden vuoksi sen kaasujärjestelmä ei ole käytössä.

Tiloiltaan Tapsu sopii 1-2 hlön majoittamiseen. Päivävuode on 110 cm leveä, mutta pöytäryhmän poistamalla saa parivuoteen kahdelle yöpyjälle. 

Vaunulta on lyhyt matka huoltorakennukseen, jossa on nykyaikaiset kompostoivat käymälät ja pieni keittiö. Ajanvietettä löytyy viereisestä kotimuseosta tai tilan omasta minikirjastosta, jossa voi lueskella rauhassa, tai ottaa luettavaa mukaansa. Pihasta saa lainata polkupyöriä ja lähteä ajelulle tai vuokrata vaikkapa soutuveneen läheiseltä Malvalta. Yöpymisen hintaan kuuluu perinteinen puulämmitteinen pihasauna.

Tapsun varustus:

  • vuoteet 1-2 henkilölle
  • peitot, tyynyt ja lakanat (pyyhkeet lisämaksusta)
  • kahvin- ja vedenkeitin
  • astiat
  • jääkaappi
  • pihakalusteet vaunun edessä

Sade itsessään ei ole este telttailukokemukselle. Kaikki telttamme ovat joko säänkestäviä tai suojattavissa sadesuojalla. Teltat eivät ole kosketuksissa märän maan kanssa, ne ovat joko terassien päällä, tai leijuvat puissa kiinni. Märällä kelillä on hyvä huomioida sään mukainen varustus / vaatetus, jotta saa lämmintä päälle tarvittaessa. Mikäli on luvattu koko vierailun ajaksi ukkosta, on viisasta vaihtaa vierailun ajankohtaa. Majoitteissa ei turvallisuussyistä suositella oleskelua ukonilmalla. Mikäli rajuilma yllättää vierailun aikana, voi hakeutua tilalla oleviin rakennuksiin suojaan, kunnes pahin myräkkä menee ohi.

Tarkistathan ensin myös roskapostikansion sähköpostista. Mikäli vahvistusviestiä ei ole saapunut, ole hyvä ja ota yhteyttä Metsä-Nummelan Tilalle numeroon 045 1246555.

Tarvitset yöpymistä varten oman makuupussin ja tyynyn. On hyvä ottaa korvatulpat ja unimaski, jos on herkkäuninen. Yö on varmasti rauhallinen, mutta lintujen konsertti ja valoisat kesäyöt saattavat herkimpien unta häiritä. Varavirtalähde ja latausjohto puhelimelle on hyvä olla mukana, jotta puhelin on käytettävissä hätätapausten varalta. Riittävästi lämmintä vaatetta, yöt voivat olla viileitä. Lopuksi vesipullo ja otsalamppu voivat olla tarpeen. Teltassa on retkivalaisin, mutta mikäli siitä loppuu akku, voi pitkoksilla olla vaarallista kävellä hämärässä ilman valoa.

Teltoilla on valmiina lähes kaikki mitä tarvitset. Omat pyyhkeet ja lämmintä vaatetta on hyvä varata mukaan. Teltat ovat rannassa ja järveltä päin mahdollisesti suuntaava tuuli voi lämpimänkin päivän jälkeen viilentää illaksi ilmaa.

Glamping teltoille pääsee. Punelialla sijaitsevien puumajoitteiden Kivi ja Tuohi läheisyydessä on paikoitusalue ja loppu matka n. 50m kuljetaan pitkospuita pitkin. Vähä-Malvalla sijaitseville puumajoitteille Naava ja Sammal kävellään tilan paikoitusalueelta ja matkaa on noin 300m.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu auki 9-19

Yhteydenottolomake

Muuta tarjolla tilalla

Olemme auki!

Palvelemme 2024 kaudella keväästä syksyyn.