Glamping

150€ / vrk

Glamping-telttailu yhdistää nimeensä sanat camping ja glamour. Tästä voi jo päätellä, että oleskelu luonnossa ei voi olla juuri tämän mukavampaa. Voit kokea tuulenvireen ja auringonsäteet suoraan pehmeässä vuoteessa loikoillen, ilman surinaa ja ininää. Tilava teltta tarjoaa suojaa myös sateen sattuessa ja silloin voi käpertyä esimerkiksi lukemaan, pelaamaan lautapelejä tai nukahtaa nokosille sadepisaroita kuunnellen.

Miellyttävä kokemus

Teltta on hengittävää ja vedenpitävää puuvillacanvas-kangasta ja jopa kuumimmalla säällä siellä on miellyttävä viettää aikaa. Tuuletuksesta huolehtii useat hyönteisverkoin varustetut isot luukut.

Glamping-teltat ovat perustettu terassien päälle ja niillä on omat kesäkeittiöt, joissa on varusteina mm. jääkaappi ja kaasugrilli. Kummallakin teltalla on oma sauna rantavedessä terassin päällä.

Alueella on hajuton nykyaikainen kompostoiva käymälä. Nämä tilavat ja valoisat glamping-teltat ovat aivan kirkasvetisen Punelian rannassa. Vuodepaikkoja kussakin on 2 + lisävuodemahdollisuus.

 

 

Mitä on glamping?

Se on parhaimmillaan elämys, josta jää hieno elinikäinen muisto. Osalle meistä luontoretkeily tai -matkailu tarkoittaa syvälle metsiin tai tunturiin vaeltamista kantaen selässään kaikkea tarvittavaa teltasta villasukkiin. Joillekin luonto voi esittäytyä hieman pelottavanakin paikkana, jos siellä ei ole tottunut kulkemaan. Tai siellä yöpyminen tuntuu hankalalta monista erilaisista syistä, mutta silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla glamping -majoittumista.
Tällaisessa telttailumuodossa yhdistyy hienosti yhteys luontoon sen äänineen sekä tuoksuineen ja huippuunsa asti mukava majoittuminen oikeine sankyineen ja palveluineen. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, me huolehdimme lopusta.
Miltä kuulostaisi esimerkiksi noin 20 m² kokoinen tilava, säänkestävä ja siisti teltta, jossa mahdut kulkemaan kumartelematta. Sen mukavuuksiin kuuluu mm. parivuode sijattuna puhtailla petivaatteilla, ruokaryhmä, lepotuolit ja upea näkymä omalta terassilta suoraan edessä aukeavalle järvenselälle. Vaikka Suomen kesä ei tarjoilisikaan parastaan, niin sisältä löytyy vilttejä, joihin kietoutua ja vaikkapa lueskella sateen ropinaa kuunnellen. Terassilla on oma kesäkeittiö jääkaapilla ja kaasugrillillä varustettuna. Ruoan valmistukseen ja ateriointiin on astiat valmiina, kun on aika nauttia evästä. Teltan oma rantasauna on vain Sinun käytössäsi koko vierailusi ajan ja voit lämmittää sitä silloin kun haluat. Sauna on viety rantaveteen oman terassinsa päälle ja pääset sieltä suoraan uimaan huikean kirkkaaseen ja puhtaaseen Puneliaan. Raittiissa ilmassa hyvin levätyn yön jälkeen voit nauttia aamupalan, joka on tuotu Sinulle valmiina nautittavaksi. Ei hullumpaa, vai mitä?

Kaksi vaihtoehtoa

Valittavanasi on kaksi telttaa. Sisustukset ovat samankaltaiset, mutta eivät identtiset. Toinen teltta (Aavikko) on vaalea ja siksi ihanan valoisa, mutta jos olet herkkä valolle nukkuessasi, niin valoisat yöt voivat hieman kiusata ja unimaski voi olla tarpeen. Toinen teltta (Kurpitsa) on ulkoväriltään poltettu oranssi ja se on päivällä jonkin verran hämärämpi vaaleasta sisutuksestaan huolimatta, mutta vastaavasti yöt ovat valoherkille helpompia. Teltat ovat varustukseltaan samankaltaiset. Molemmissa on parivuode ja mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle.

Glamping -teltan varustus:

  • parivuode, jossa petivaatteet ja lakanat
  • jääkaappi
  • kaasugrilli
  • astiat ruoan valmistukseen ja ruokailuun
  • puulämmitteinen rantasauna
  • varavirtalähde puhelimen lataamiseen

Sade itsessään ei ole este telttailukokemukselle. Kaikki telttamme ovat joko säänkestäviä tai suojattavissa sadesuojalla. Teltat eivät ole kosketuksissa märän maan kanssa, ne ovat joko terassien päällä, tai leijuvat puissa kiinni. Märällä kelillä on hyvä huomioida sään mukainen varustus / vaatetus, jotta saa lämmintä päälle tarvittaessa. Mikäli on luvattu koko vierailun ajaksi ukkosta, on viisasta vaihtaa vierailun ajankohtaa. Majoitteissa ei turvallisuussyistä suositella oleskelua ukonilmalla. Mikäli rajuilma yllättää vierailun aikana, voi hakeutua tilalla oleviin rakennuksiin suojaan, kunnes pahin myräkkä menee ohi.

Tarkistathan ensin myös roskapostikansion sähköpostista. Mikäli vahvistusviestiä ei ole saapunut, ole hyvä ja ota yhteyttä Metsä-Nummelan Tilalle numeroon 045 1246555.

Tarvitset yöpymistä varten oman makuupussin ja tyynyn. On hyvä ottaa korvatulpat ja unimaski, jos on herkkäuninen. Yö on varmasti rauhallinen, mutta lintujen konsertti ja valoisat kesäyöt saattavat herkimpien unta häiritä. Varavirtalähde ja latausjohto puhelimelle on hyvä olla mukana, jotta puhelin on käytettävissä hätätapausten varalta. Riittävästi lämmintä vaatetta, yöt voivat olla viileitä. Lopuksi vesipullo ja otsalamppu voivat olla tarpeen. Teltassa on retkivalaisin, mutta mikäli siitä loppuu akku, voi pitkoksilla olla vaarallista kävellä hämärässä ilman valoa.

Teltoilla on valmiina lähes kaikki mitä tarvitset. Omat pyyhkeet ja lämmintä vaatetta on hyvä varata mukaan. Teltat ovat rannassa ja järveltä päin mahdollisesti suuntaava tuuli voi lämpimänkin päivän jälkeen viilentää illaksi ilmaa.

Glamping teltoille pääsee. Punelialla sijaitsevien puumajoitteiden Kivi ja Tuohi läheisyydessä on paikoitusalue ja loppu matka n. 50m kuljetaan pitkospuita pitkin. Vähä-Malvalla sijaitseville puumajoitteille Naava ja Sammal kävellään tilan paikoitusalueelta ja matkaa on noin 300m.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalvelu auki 9-19

Yhteydenottolomake

Muuta tarjolla tilalla

Olemme auki!

Palvelemme 2024 kaudella keväästä syksyyn.